ÄCKEL REGN ÅSKA BLIX JÄVEL

fyfan va vädret suger, vafan hände med solen som va för några veckor sen ? de här gör en så jävla deprimerad..........



ta mig tillbaka till spaninennnnnnnnnnnnn

REGNREGNREGN

nu har jag snart fixat klart mig ska bara platta håret lite fort vilket som är jävligt onödigt ialf för de kommer ändå se ut som skit när ja kommer utan för dörren för de e ju så sjukt fint väder ut .... ska träffa janina och hem till jesper på galej ;)

 


NÅTT SOM KAN HÄNDA


SKIT BRA LÅT, VERKLIGEN !


LÖRDAG

kom precis hem från gårdagen ? om man säger så. det blebv en lyckad kväll hemma hos linn igår god middag sköna tjejer + mycket dans och skratt! senare mot kvällen rullade grabbar in. kulkul ! senare drog jag alicia och janina mot haninge och jag och janina drog vidare hem till jonte. aaa men de blev en kul kväll!

åhhh vad jag längtar efter simon....... snart ska jag duscha & äta , ikväll vill jag ha en till super kväll :)


SJÖSTADEN




nu ska jag åka till linn och fixa mig oså. ikväll ska va ha för jävla kul !


TORSDAG - FREDAG



igår åkte jag hem till william så drog vi och handlade middag osv sen kom alicia så laga vi mat och åt, senare kom även timmy linn & malin. vi va hos william hela kvällen tills vi drog hem till alle. senare åkte jag alicia timmy och william tillbaka till william sen åkte jag och alicia hem till alicia och sov.

vid halv 12 åkte vi till donken och åt för alicia skulle börja jobba 12 där, så nu e jag hemma och tare lungt senare ska jag hem till linn på tjejmiddag. hon blev ju stor flicka igår och fyllde 17 !!  <3


<3




GRÖNAN

idag har jag haft en sjukt mysig dag / kväll med simon på grönalund . vi kom hem för ett tag sen och nu ska vi lägga oss i sängen och mysaaaaaaaa. GODNATT

MÅNDAG



igår va jag istan och fika med mina två favoriter, senare åkte jag hem med simon. nu har jag precis vaknat och ska ut och bada med malin & simon typ. tjaråå


JAPP

tjenatjena

sen jag kommit hem från spanien har jag umgås med massa vänner och bara tagit de lungt. har ångest över att jag inte vart ute i solen på flera jävla dagar för jag sovit bort varje dag. ikkebra. i fredags träffade jag malin och drog hem till micke där de va galej, de va väl kul sen drog jag och mötte simon och några och drog hem till robin. och igår va vi hemma hos fredde senare drog vi hem till robin igen. kul faktist ! och idag är jag lagom trött. men ska kanske till stan och äta med linn och malin men får se hur det blir med de.



igår innan jag drog ut asgsfBDA

bara du som vet


EN RUBRIK DUVET

tjobro, vi kom nyss hem till martina vi har vart hemma hos syskonen nordström hela kvällen. jätte trevligt faktist badade i poolen gjorde jag också hihi. nej men sen tog vi en taxi hem och nu sitter vi här och lyssnar på musik :):)

om ungefär 15 timmar får jag träffa min efterlängtade simon ! läääääääääängtar

EN RUBRIK DUVET

tjobro, vi kom nyss hem till martina vi har vart hemma hos syskonen nordström hela kvällen. jätte trevligt faktist badade i poolen gjorde jag också hihi. nej men sen tog vi en taxi hem och nu sitter vi här och lyssnar på musik :):)

om ungefär 15 timmar får jag träffa min efterlängtade simon ! läääääääääängtar

Du får göra som du vill


LÖRDAG

fan va konstigt de kändes att vakna upp i sitt rum. vill verkligen tillbaka helt sjukt ! aja har pratat med emelie linn och alicia idag saknat dom så. ikväll blir de party med brudarna fan va vi ska ha kul !


HEMMA

nu e jag hemma. men vill redan tillbaka ! har haft de så jävla kul vi har festat varje dag vart på skumparty och träffat as roliga killar och bara haft de sjukt kul. sista natten allså igår så hade vi inbrott i vårt hus när pappa och dom låg och sov så det känns sjukt konstigt och läskigt... nu ska jag lägga in lite bilder på face som jag har på mobilen tills emma lägger upp alla från hennes kamra :))))))))

RSS 2.0